Business

A Selfridges a Rolling Stones-t ünnepli

Elsbeth Diehl-Wobbe/ TextilWirtschaft

Pontosan a Rolling Stones „No Filter” című nagy-britanniai turnéjának kezdetére időzítette a legendás együttest ünneplő kampányát a brit Selfridges áruházlánc, amellyel június harmadikáig a vállalat londoni, manchesteri és birminghami üzleteiben, valamint a cég weboldalán találkozhatnak a vásárlók.

A londoni Oxford Street Corner Shopjában látható The Rolling Stones @ Selfridges installáció a Rolling Stones, a Bravado, a Universal Music Group’s Merchandise és Brand Management Company kurátori közreműködésével jött létre.

A zászlóshajó-üzlet négy kirakatának feltűnő kialakítása mágnesként vonzza a rajongókat és a járókelőket Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts és Ronnie Wood világába.

Selfridges Loondon: Rolling Stones Corner-Shop

Képek: ©: TDM.Space/Selfridges

Az 1970-es évek színpadi öltözékei éppúgy megtalálhatók az összeállításban, mint az „50 And Counting” turné kiegészítői, de az érdeklődők megcsodálhatják az együttes első hanglemezgyűjteményét, és lehetőséget kapnak arra, hogy újra átéljék a történelmi Havano Moon koncert emlékezetes pillanatait. Hamisítatlan zenei és vásárlási élmény vár tehát a rajongókra, akik exkluzív és korlátozott darabszámú kollekcióból válogathatnak. Felfrissítették az együttes ikonikus „Tongue and Lips” márkajelvényét, amely a „Yellow Label” ruhakollekció pólóin, pulóverein és dzsekijein köszön vissza. Emellett hivatalos Non Filter jegyértékesítés is zajlik a ruhák és kiegészítők árusítása mellett. A kirakatok valódi, szemet gyönyörködtető darabjai az együttes archívumának ritkaságai, amelyeket eddig még sosem láthattak a rajongók. Köztük a fekete bőrbélésű, piros strucctollas köpenyt, amelyet L’Wren Scott tervezett, és Mick Jagger a „Sympathy For The Devil” koncerten viselt. A matadorstílusú, piros és arany színekben pompázó, markáns díszítésű dzsekit pedig a Balenciaga tervezte.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló  Feliratkozás 

Szóljon hozzá

Oldal tetejére