Divat

Feljövőben a limoncello

egyre népszerűbb fehérneműszín a sárga – Bodywear-Trend  2020.

Alexandra von Richthofen/ TextilWirtschaft

„Ismered az országot, ahol a citromfák virágoznak?” Így kezdődik Goethe híres, Itáliát dicsérő költeménye. A Garda-tótól az Etnáig még ma is rengeteg citrusültetvény található, amelyek az olasz tengerparti nyaralások, az 50-es évek „édes életét” idézik számunkra. A citrusok színei, a friss lime-, citrom- és bergamot-árnyalatok nyári hangulatot sugároznak. Számos női fehérnemű-kollekcióban a jövő tavasz divatos színei közé tartoznak vidám sárga színek.

Fehérnemű trendek: Csupa sárga! 

Ennek megfelelően az „Un estate italiana” (Olasz nyár) a Calida alsónemű kollekció szlogenje és abban egy elegáns rajzolatú, stilizált, leveles citromot és fürtös virágzatot ábrázoló allover mintát mutatnak be. A Jockey otthoni viseletre szánt modelljei nyomott bergamot gyümölcs és pasztellszínű csíkok mintakombinációjával jelennek meg. Az ingblúz, a ruha és a rövidnadrág – mintegy hibrid viseletként az ágy és a tengerpart között – a városban vagy a strandon is hordható. A vidám citromsárga szín látványa fontos vevőcsalogató lesz az üzletekben a halvány testszínű és a fehér alsóneműk között.

Szabadidőruha trendek: Citrom és társai

Fenntarthatóság. Finom pasztell árnyalatok. Új szabásvonalak és ruhaformák. Kerámiaminták. Csak néhányat említettünk a 2020 tavaszának fehérnemű és fürdőruha kínálatát befolyásoló témák közül. A legfontosabb tendenciák.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás 

Oldal tetejére