a-+-a-2022-divatmarketing

Business

Előzetes az A+A 2021 szakvásárról

A munkahelyi biztonsági és foglalkozásegészségügyi világvásár fénypontjainak áttekintése

A-+-A
 A+A in Düsseldorf  

A világjárvány még nagyobb lendületet adott a munka világában zajló változásoknak. Gyökeres átalakulásról van szó, a teljes iparágban ezért új kérdésekre kell választ találni és új területeken kell cselekedni. 
A munka világának jövőjéről nyújt átfogó képet, de megoldásokkal és termékekkel is szolgál az idei A+A szakvásár. A munkabiztonság és a foglalkozás-egészségügy az 1-estől 10-esig terjedő csarnokokban elhelyezett és több mint 1000 kiállítót felvonultató vezető világvására október 26-29. között nyitja meg kapuit a düsseldorfi vásárközpontban. Az A+A 2021 szakvásárra a www.aplusa.de/1130 oldalon lehet belépőjegyet vásárolni, a mindenkori legfrissebb csarnokkiosztás térképe pedig innen tölthető le.

Online szolgáltatások nyújtják meg a szakvásár élményét

A vásárlátogatás optimális előkészítésére szolgál a digitális kiállítói adatbázis: az A+A 2021 látogatói itt tájékozódhatnak a kiállítókhoz, a vásári szolgáltatásokhoz és a kapcsolattartók elérhetőségéhez kapcsolódó minden fontos részletről. A szakvásár további digitális kiegészítését jelentik az egyes termékekhez kapcsolódó kiállítói bemutatók az interneten. Ezzel az új digitális csatornával vehetik fel a virtuális kapcsolatot a kiállítókkal mindazok, akiknek idén tartózkodnia kell a személyes vásárlátogatástól. Ezek az internetes bemutatók igény szerint a szakvásár után is elérhetők.

Visszatérés az üzletmenethez – biztonságosan!

Az A+A szakvásár sikeres megrendezését 2021-ben a düsseldorfi rendezvényekre vonatkozó és átfogó higiéniai, valamint fertőzésvédelmi koncepció szavatolja. A Messe Düsseldorf biztonsági vezetőjével a vásártársaság higiéniai és fertőzésvédelmi koncepciójáról készített részletes interjút itt közöljük: https://www.aplusa.de/Interview_Hygiene_DE

Munkavédelmi és Foglalkozás-egészségügyi Kongresszus

Idén olyan aktuális kérdések szerepelnek hangsúlyosan, mint például a Munkavégzés 4.0,    a digitalizáció és a mesterséges intelligencia lehetőségei a munkavédelemben, a munkavégzés egy világjárvány idején, valamint a kibocsátás nélküli gazdaság jövőképének megvalósítása. Ezen kívül modern formátumú rendezvények sokaságán vitatnak meg olyan kérdéseket, mint a mobil munkavégzés, a nemzetközi beszállítói láncokban biztosított munkavédelem, a munkavédelem fenntarthatósága, valamint a munka jövője Európában és a világban. 
Az A+A honlapján ezen kívül a kongresszus egyes kiválasztott részeit streaming szolgáltatással szabadon hozzáférhetően sugározzák.

Az A+A 2021 szakvásár alapvető témái

Az ágazat fejlődésében meghatározó témakörök határozzák meg értelemszerűen az A+A 2021 szakvásár megjelenését is, legyen szó a mintegy 50.000 négyzetméteren a kiállítók részéről megoldásokról és termékekről vagy a különbemutató és a trendfórum területén szervezett számos bemutatóról és hozzászólásról. 
Napjainkban a digitális teljesítőképesség és a fenntarthatóság a meghatározó, ez a két tényező pedig a jövőben is jelentős mértékben befolyásolja a munka világának jövőjét. Az A+A 2021 szakvásárt alapvetően meghatározó két témakör mellett a kísérő rendezvények elsődlegesen a jövő megoldásait (Future Solutions), a munka új világait (New Work) és természetesen a higiéniát és a világjárványt állítják előtérbe.

A+A Live: Gyakorlatias előadások és élő bemutatók

A kiállítók termékei és megoldásai mellett a 4-es vásárcsarnokban rendezett idei trendfórum gyakorlatias előadások keretében foglalkozik a fejlődés irányát meghatározó kérdésekkel. A következő tematikus csoportokat állították össze:

Digitalizáció + biztonság. Digitalizáció + egészség. Fenntarthatóság. Védelem és higiéniai. Veszélyes anyagok kezelése

Egyes előadásokat az A+A 2021 szakvásár honlapján élőben, streaming-szolgáltatással is lehet követni. Az előadás-sorozatokról és az előadókról naprakész adatokkal szolgálnak a https://www.aplusa.de/de/Home/Programm_2021/Trend_Forum oldalon.

START-UP ZONE – Bemutatkoznak az iparág újoncai

A START-UP ZONE elkülönített bemutató területén az új, kreatív és          a jövő követelményeivel foglalkozó vállalatok mutatják be újdonságaikat a munkavédelem és a foglalkozás-egészségügy legkülönbözőbb szakterületeinek rangos képviselői előtt. Az egészségügyi applikációtól   a virtuális valóságot megjelenítő szemüvegen át a csúcstechnológiai textil anyagokig határtalan a témák sokasága. Az induló vállalatok az A+A 2021 szakvásáron új ötletekkel gazdagítják a vezető szakvásár kínálatát.

Az A+A 2021 szakvásárra és a kongresszusra vonatkozó naprakész tudnivalókkal a www.AplusA.de honlapon szolgálunk.

Az A+A 2021 szakvásárt 2021. október 26-a és 29-e között rendezik és mindegyik vásárnapon 9.00 és 18.00 óra között várja a látogatókat.

Magyarországi képviselet

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .