kamayko-2023-tavasz

Divat

A KAMAY KO új tavaszi-nyári kollekciója

Perzselő nyári strand hangulat, az élet és az étel élvezete, a mindent átszövő DOLCE VITA. Röviden így tudnánk összefoglalni legújabb Primavera névre keresztelt tavaszi/nyári kollekciónk inspirációját, aminek ötlete tavaly nyáron az Olasz Riviérán született. 
A különféle élmények, elkapott kis szituációk, ételek, italok és tárgyak elsőként csak Noémi, a Kamay Ko tervezőjének sketchbookjában landoltak, ahonnan az elmúlt fél év alatt mintává rendeződtek, és mára a kollekció magját alkotják.

KAMAYKO-2023-tavasz kamayko-2023

Ahogy azt már a Kamay Ko-tól megszokhattuk, minden termék fenntartható, és természetes alapanyagokból készült. Az idei kollekció két mintával három színállásban készült el, és minden ruhadarab jól kombinálható egymással, vagy akár a gardróbunk egy már meglévő darabjával is. 
A Primavera kollekció már férfi darabokkal is bővült, ugyanis megtalálható benne rövid-, és hosszúnadrág, ing, és különféle pólók, pulcsik mintás és egyszínű hímzett darabokkal vegyítve.

A kollekció érdekessége egy különleges kollaboráció egy berlini/ciprusi ékszer márkával, a SISTER THE BRAND-del.  A közösen megálmodott ékszerek a kendő mintáin is megjelennek. 

A kollekció fotózásához Donka Pannát kértük fel, aki az általunk megálmodott olasz életérzést adta vissza képein, belevegyítve saját stílusát és látásmódját. A fotózás Olaszországban zajlott, ahol igyekeztünk nem megszokott, de ugyanakkor mégis klasszikus, talán mindenki olasz nyaralásait idéző helyszíneket választani.

A kollekció darabjai elérhetőek a webshopunkról www.kamayko.com Illetve a Sisko Stúdióban.
(kamayko.com)

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .