kamaydiatmarketing

Divat

A KAMAY KO új fenntartható kollekciója

AVIV DINNER PARTY

kamay-dinner-partiA nyáron megjelent AVIV kollekciónk után, ahol a nyári, tel aviv-i élményeinket és emlékeinket próbáltuk átadni nektek, fogadjátok szeretettel a folytatást, ami ezúttal szintén Tel-Avivba kalauzol minket, de most egy új aspektusból szemlélve, az izraeli gasztronómiából inspirálódott.  
Az új AVIV – DINNER PARTY kollekciónkban az ételek, vacsorák és az ehhez kötelező izraeli és mediterrán hangulat kap nagy szerepet, az együtt levés, és együtt evés öröme. Az új termékeken megjelenő mintákat és színeket, ételek, baráti beszélgetések és az a különleges, egyedi izraeli hangulat ihlette, amit kint töltött idő alatt élhettünk át. 
A kollekció fő darabja ezúttal is egy selyemkendő lett, ami egy vacsorajelenetet ábrázol, természetesen megannyi mediterrán finomsággal, és amely magába foglalja a kollekció összes vizuális elemét. A kollekcióban megtalálható izgalmas nyüzsgő textilminta, amiből a ruhák készültek a kendő grafikai elemeiből állt össze. Megbújva megtalálható rajta koktélparadicsom, olivabogyó, egy megterített asztal elengedhetetlen része a tányér, evőeszköz, egy pohár vörösbor, és egyéb izgalmas részletek.  
Mi a Kamay Ko-nál alapításunk óta nagy figyelmet szentelünk a fenntarthatóságnak. Éppen ezért, az AVIV Dinner Party kollekció minden terméke Magyarországon készül, limitált darabszámban kisvállalkozók keze által, illetve külön figyelmet fordítunk arra, hogy termékeink anyagai csak természetes, Magyarországon és Horvátországban gyártott anyagokból készüljenek. 
Nagy öröm számunkra, hogy a női ruhadarabokon a kimonón, nadrágon, kabáton, ingen kívül, az új kollekcióban egyre több férfiaknak szánt ruhadarab is megtalálható, többek között ingek, kabátok, pulóver, és póló. 
A kollekció bemutatójára a Lumen kávézóban került sor, ahol egy igazi mediterrán vacsorával vártuk az érdeklődőket. Nagy örömünkre a bemutató pontosan úgy zajlott ahogy azt terveztük, és sikerült egy nagy, hangos, beszélgetős együtt evős örömétkezést tartani, amiről a kollekció is szól. 
A kampányfotózást Donka Pannával közösen álmodtuk meg, ahol a ruhákon túl szintén az ételeken, az együtt evés örömteli pillanatai volt a hangsúly.

  • Fotó: Donka Panna
  • Modellek: Szőke Rebeka, Poprádi Flóra, és Fekete Paolo

Noémi Sziládi  
Designer and Owner 

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .