Divat

Férficipők: Mihez mi illik

2019. ŐSZ: FÉRFICIPŐTRENDEK

A hozzáillő (férfi-)cipő

TextilWirstchaft

A hagyományos minőségű és high-tech anyagokból készülő kulcsfontosságú darabokhoz hasonlóképpen dinamikus lábbeli passzol. Eltűnnek a stílushatárok, elsődleges szemponttá minden téren a kényelem válik. Bővebb szabások, extra hosszak. Az idei őszön minden nagyvonalúbb kialakítást kap. A cipők és kiegészítők is tudatosan erőteljes kifejezőerővel jelentkeznek az összeállításokban. Például hangsúlyos bakancsok és testes sportcipők, valamint túldimenzionált övtáskák és sálak formájában.

1.összeállítás: Sportos hétköznapok

Kenzo. Foto: Martin Veit

A hibridek funkcionalitása. A hibrid modellek egyszerre funkcionálisak és kényelmesek, a túrák hangulatát idézik. Mindent visz a sneaker, a hegymászócipő és a funkcionális szabadidőcipő keveréke.

Stílus: A túrázótrend cipője

Hunter
Nedves. A gumicsizma találkozása a chelsea-bakanccsal. Így maradhat száraz a lábunk latyakos időben is, anélkül, hogy le kellene mondanunk a stílusosságról.
Scotch&Soda
Hideg. A sárga bakancs igazi téli klasszikus, és most sportos hatású részletekkel frissült. A báránybőr-optikák a cipőnél is kötelező elemek.

 

Dr. Martens
Száraz. Az évszakok között. Stabil gumitalpak és ellenálló felsőrészek teszik a lábbelit télállóvá.

2.összeállítás: Business

Prada
A formális ruházat lazább lesz, így a hozzá illő lábbeli stílusa is. Könnyedség és puhaság jellemzi a városi szegmens modelljeit.

Stílus: Az üzleti ruházat cipője

Bogner
A részletek szeretete. A sportos cipőknek nem kell mindig egyszerűnek és puristának lenniük. A bőr és a szőrme, valamint a szürke és a fekete találkozása. Figyelemfelkeltő cipőmodellek mindenütt.
Ludwig Reiter
Erőteljes profil. A mindennapi és a klasszikus stílus között. Mokaszin stílusú, puha velúrbőrből készült és markáns talpstruktúrájú modellek.
Fabi Shoes
Finom kidolgozás. A sportcipők felülreprezentáltságának ellenpólusa. A fényesen csillogó, polírozott hatású bőrök új értéket adnak a klasszikus stílusnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

3.összeállítás: Hétköznapi – letisztult elegancia

Mattiussi 

Letisztult, könnyű, laza. Sok beszerző szerint a világos árnyalatok, pl. a fehér, a szürke és a szürkés bézs remekül illenek a szabadidő- és sportszegmens modelljeihez.

Stílus: A letisztult, hétköznapi elegancia cipője

Gant
Hótaposó. A sárga bakancs elegáns alternatívája. A fehér tónusok finom hangulatot kölcsönöznek a hegymászó-sziluettnek.
Joop!
Elegánsan fehér. Klasszikus, ugyanakkor mégis modern. A lapos, fehér sportcipő a férfiak kedvence – akár formális öltöny, akár laza chino mellé.
Kavat
Papucshős. Több egyszerű házicipőnél. A gyapjú gondoskodik a puhaságról, jól kiegészítve a tornacipőkre emlékeztető gumitalpakat.

 

 

 

 

 

 

 

 

4.összeállítás: SPORTOS, AKTÍV

MSGM
Sok szín, nagyfokú kényelem és rugalmasság. A futó- és más sportokat idéző futurisztikus stílus révén újszerűvé és dinamikussá válik az üzleti kínálat. Futurisztikus futó- és aktív stílusok hoznak új dinamikát az összképbe.

Stílus: Az aktív stílus cipője

Heron Preston
Moonwalk. A holdjáró bakancs és a házi papucs stílusos kombinációja. Technikai, funkcionális felsőrészek találkoznak erőteljes profilú talpakkal.
Melvin & Hamilton
Mix és tarkaság. A kombinációk sokszínűségének semmi sem szab határt. A különböző színek és anyagok összjátéka.
S.Oliver
Neonhatások. Élénk színek adnak friss, aktív hangulatot az alapközeli sziluetteknek. Markáns talpak és cipőfűzők teszik teljessé az összképet.

 

 

 

 

 

 

 

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás