Business

55. STYL – KABO, együtt a P pavilonban

A STYL és a KABO nemzetközi szakvásárok története hosszú évekre nyúlik vissza. 2020 februárjában immár 55. alkalommal ad otthont a Brnói Vásárközpont ennek a két B2B rendezvénynek, ahol több tucat új kiállító is bemutatkozik.

Új csehországi és nemzetközi kiállítók

“Most, a vásár kezdete előtt nem sokkal, örömmel mondhatjuk, hogy a kiállítói részvételi szándék túlszárnyalta elképzeléseinket. A KABO-n 17 új kiállítónk van, a STYL-en 27. Nagyrészt nemzetközi cégek, de néhány korábbi hazai kiállítónk is visszatért. Sokkal nagyobb az érdeklődés az új KABO-koncepció iránt, mint számítottunk rá” – nyilatkozta Gabriela Císařová, a szakvásárok igazgatója. “Az új koncepció, miszerint a két szakvásárt összevontan, egy pavilonban rendezzük meg, pozitívan befolyásolta a vállalatok kiállítói szándékát, továbbá az is, hogy kedvezőbb ajánlatokat és kiállítói feltételeket tudtunk biztosítani kiállítóink számára. Így   mindenki elégedett a standok kiosztásával” – tette hozzá az igazgató.

 A közös óriáspavilon a látogatók kényelmét is biztosítja

  1. február 22-24. között a STYL nemzetközi divat- és textilvásár, valamint a KABO nemzetközi cipő- és bőripari szakvásár teljes egészében megtölti a Brnói Vásárközpont legmodernebb P pavilonját.

A látogatók minden kollekciót ugyanabban a vásárcsarnokban tekinthetnek meg, nem kell átmenniük egyik pavilonból a másikba. Ez nemcsak télen, hanem a nyári melegben is a kényelmüket biztosítja

– mondta az igazgató. A pavilonon belül – a korábbi gyakorlattal ellentétben – a kiállítói standok teljesen új helyet kapnak. Ezen kívül mindkét vásár termékstruktúrája kínál újdonságokat:

  • KABO: cipők és kiegészítők,
  • STYL: női divat, férfidivat és denim.

Új témakörök a kísérő programokban, azaz „Welcome the Change”

A kiállítók standjain kívül a látogatókat várják a textil- és a cipőipar tradicionális kísérő programjai. A P pavilon programközpont területe érdekes előadásokkal és workshop programokkal várja az érdeklődőket.

A STYL és KABO top témái között a “TRENDS 2020 – Welcome the Change” elnevezésű rendezvény érzékeny kérdéseket érint a ruhaipar új értékteremtési lehetőségeiről. Az előadó Ellen Haeser lesz Hollandiából. Egy másik workshop az egyedi kódokra fókuszál, egy másik a vásárlói és a kereskedői pszichológiát mutatja be.

Önök tudják, hogy a márkaüzenet miképpen befolyásolja a vásárlók viselkedését? Erre is választ kapnak a STYL és KABO szakvásárokon!

Divatbemutatók, versenyek és tanulók mestermunkái

A szakvásárokat minden esteben divatbemutatók kísérik. Idén ezek a bemutatók is a P pavilonban kapnak helyet. A kifutókon a következő márkák mutatkoznak be: ATELIER DONÁT, LEVEL-PRO, Moděva, SANU BABU és TRAMONTANA. Itt fogják kihirdetni a “Zsiráf” egészséges gyerekcipő verseny győzteseit, továbbá a 2019-es év textil- és cipőipari szakembere cím nyertesét.

A TREND FORUM-on a női és gyerekdivat, a bőrtermékek és kiegészítők kiemelkedő darabjait lehet megtekinteni. Nagy érdeklődésre számít a WORKSHOP BIJOUX, amely a MORAVIAFLOR cég kreatív növénydekorációit prezentálja. A SUPŠ Uherské Hradiště és az FMK UTB Cipő Design Studio Zlín szakiskolák tanulóinak mestermunkái is meglepéseket ígérnek.

További információ:

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás