Business

32 éves a Griff Collection

Június elején születésnapi partira szóló meghívót kaptam a Griff Collectiontól. Június 14-én késő délutánra a MOM Parki üzletbe szólt az invitálás. Mindig öröm, ha évforduló ünneplésére hívnak, természetesen regisztráltam. A helyszínen derült ki, több oka is van a rendezvénynek. 

  • A 30. születésnap megünneplése egy beruházás miatti kapacitáshiány miatt csak szűkebb körben jöhetett létre.
  • És hogy miért éppen június 14? Egyáltalán nem véletlen. Első sorban azért, mert 32 éve épp ilyenkor nyitotta meg kapuit az első, akkor még Griff Gentlemen’s üzlet
  • A fűszer az egészben pedig, hogy Sütő Zoltán, a Griff Collection üzlethálózat tulajdonosával folytatott beszélgetés során kiderült, hogy ő is aznap ünnepli saját születésnapját. Az időzítés révén a munkatársak kihasználták a lehetőséget es  felköszöntötték a tulajdonost, kifejezve ezzel köszönetüket. 

Marketing szempontból is alaposan felkészültek az évforduló megünneplésére, jól időzített akciókat indítottak: 

  • Fokozottan támaszkodtak a Facebookon keresztüli kommunikációra, ahol játékot hirdettek, amellyel 100 000 Ft-os vásárlást lehetett nyerni. A cég életében első alkalommal volt lehetőség ilyen nagy összegű nyeremény megszerzésére.
  • Két héten át 32 % kedvezménnyel árusítottak MINDENT. Ilyen óriási kedvezményre eddig még nem volt példa!
  • Az üzlet fel volt díszítve, a nem csak nézelődni, hanem a kedvezmény lehetőségével élő vevőket a meggyőző választék mellett ünneplőbe öltözött, kedves eladók segítették, akik kiemelten figyeltek arra, hogy a jelenlévők találjanak maguknak valamilyen terméket az aktuális kínálatban. Én az első napon jártam ott, úgy tűnt, a meghívott vendégek örömmel éltek a jelentős kedvezményes vásárlási lehetőséggel, és várakozás közben nemcsak körbe néztek, hanem sokan alaposan be is vásároltak a minőségi színes nyári női- és férfi kínálatból.
  • Minden 32.000 Ft feletti vásárláshoz egy kis erre az alkalomra készített ajándéktáskát kaptak a vevők.

Az ünnepi hangulatról kellemes zene, a Kázsmér Pincészet kiváló bora és seregnyi lufi gondoskodtak. Halk zene jelezte az érkezőknek, hogy valami történik az emeleten. A Netflorista élő virágaival tette ünnepivé az eseményt. A sok színes lufi pedig vezette, irányította nem csak a vendégeket, hanem a MOM többi vásárlójának, látogatójának az érdeklődését is felkeltette, akik kíváncsian figyelték a készülődést.

Az ünnepi akció az elmúlt pár hét statisztikái szerint megnövekedett forgalmat generált.  Az esemény, az akciók megmutatták, hogy van akkora erő a kollekciókban és az üzletkoncepcióban, hogy az az egyébként nem optimális piaci körülmények között is jó eredményeket tudjon produkálni. Nem meglepetés, hogy kifejezetten erős nap volt a parti napja, de az eladási számok szerint a kampány nagyon jól teljesített mind a webshopban, mind az üzletekben.

A kampány és a parti jót lehetőség volt a a fiatalabbak megszólítására, a cég új márkájának, a MandOnak a  reklámozására is.

A várakozás közben folyt a beszélgetés, ismerkedés. Amint a fényképek is tanúsítják, sokan eljöttek a vevők, partnerek közül, hogy együtt ünnepeljenek!

Az ilyen jubileumi alkalmak, összejövetelek kiváló alkalmat nyújtanak a szakmabeliek találkozására, a vevőkkel való közös ünneplésre. A képek tanúsítják, hogy milyen sokan elfogadták a meghívót, örömmel köszöntették a tulajdonost és munkatársait. Nagy sikere volt a tortának is. A MOM Parki üzletben rendezett parti az egész kampány megkoronázásaként szolgált.

Mivel a weboldalon nem szorítanak a mennyiségi korlátok, sok képet feltöltöttünk, érdemes megnézni az eseményen készült fotógalériát is:

 

DM – Csaba Anna-Mária

Előfizetés a magazinra Médiaajánló  Feliratkozás