Divat

2022. ősz – Férficipők: mihez mi illik?

A cipőszakma számára fontos divattémák. A legerősebb mozgatórugók valószínűleg a túra- és trekkinghatások, amelyek számos variációban jelentek meg. A trendek azonban nem csak az alapvető stílusokról szólnak; az őrült, letisztult és intelligens megjelenésekhez is jó stíluspartnereket kell találni. Ezek illenek a közelgő őszhöz:

 LAZA ÖLTÖZETHEZ

A kényelem a covid utáni időszakban is meghatározó. Ezt az igényt tükrözik a puha velúrbőrök, a bebújós chelsea és a kényelmes sneaker fazonok. Ugyanez jellemző a visszafogott színekre is.

BOHÓKÁS KÜLSŐHÖZ

A kellő mértékű extravaganciáról a cipőknél elsősorban a sötétvörös árnyalatok gondoskodnak, amelyek különösen kékszínű, egyenes szárú nadrággal vagy farmerrel és kötött pulóverrel mutatnak jól. Itt-ott megjelenik a narancsszín is.

KARAKTERES ÖSSZEÁLLÍTÁSHOZ

A férfidivatot továbbra is outdoor vonások jellemzik, főleg télen. A eredeti megjelenés kötelező kelléke a jellegzetes, túrairányzat által inspirált, városi viseletre alkalmas csizma.

JÓL ÖLTÖZÖTT MGJELENÉSHEZ

A tervezők szívesen értelmezik újra a klasszikus fazonokat – így van ez cipők esetében is. A fűzős üzleti cipőknél újdonságnak számít a jellegzetes talpkialakítás, a sneakerek pedig élénkebb színűek lesznek.

(TextilWirtschaft)

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .