Divat

Ruhaparádé

Nyár ruhák nélkül? Elképzelhetetlen

Hogy ez továbbra is így legyen, a 2017. nyári női divatban a gyártók sok energiát fordítottak az új szabásvonalak és megjelenés kialakítására. Régóta nem volt már a kínálat olyan sokrétű, mint a 2017. tavasz-nyári szezonban. Az új hosszak és formák, az innovatív nyomottminták és a sok szín alkalmazásának köszönhetően a ruha továbbra is sikeres divattéma marad. Az elmúlt évben hiányoztak azok az egyszerű ruhák, amelyek egész napra jól öltözötté teszik a hölgyeket. Ez idén nem fordul elő, mert minden kollekcióban találhatók egyenes vonalú ruhák – gyakran háromnegyedes ujjal – a divatostól az üzleti modellekig.

Ez a ruhatípus jókora kereskedelmi potenciált hordoz magában, mivel különösebb erőfeszítés nélkül gazdaságosan értékesíthető. A divatot követő vásárlók most a térdig érő, lefelé bővülő ruhákat keresik. A legdivatosabb, könnyű esésű, virágmintás modellek hossza akár a vádli közepéig is leér. Igazi nyári hangulatot ébresztve. Ismét megjelennek a divat színpadán a derékban szabott ruhák. Velük az övek is visszatérnek – a keskenytől a szélesig – új, olykor színes hangsúlyokat is teremtve.

Sandro

Virág-mix. Az apró virágocskáktól az absztrakt megjelenésig. Különösen divatos, ha egy modellen belül különböző virágmintákat használnak.

Ba&sh

Szárnyaló. Lendületesen a nyárba: Igen divatos és kiválóan alkalmas a forró napokra a lefelé enyhén bővülő aljmegoldás, mert egyszerű és levegős.

Just Female

Lezser ruha. Lágy esésű, könnyű, ujjas kialakítású – a tökéletes hétköznapi ruha. Lazán egyszerű.

Ba&sh

Maxiruha. Allover mintázat, lágy esés és leginkább tarka színekben – a maxiruha a meleg nyári napok ideális viselete.

Luisa Cerano

Háromnegyedes ujj. Az ujjas ruha ne lenne szexi? Idejét múlt vélemény, hála az olyan új megoldásoknak, mint a raffolás vagy a varrott fodrok.

Riani

Lebegő. Egyenes szabás, könnyű esés, gyakran ujjal, könnyű anyagokból: egy minden alkalomra felvehető ruha.

Essentiel Antwerp

Sötét alapszín. Tarka virágok fekete alapon, ellentétük izgalmas kölcsönhatást eredményez.

(TextilWirtschaft)

Szóljon hozzá