Feliratkozás

Légy tájékozott, motivált és naprakész!

Iratkozz fel most! Folyamatosan gyűjtjük, válogatjuk, fordítjuk a legfontosabb cikkeket. Töltsd ki ezt az űrlapot, hogy elsőként tájékoztathassunk a hazai és a nemzetközi divatszakma történéseiről!

Azoknak, azokról írunk, akiknek hivatása a divat, annak formálásában részt vesznek. Az, hogy mi kerül a boltokba, sok ember, cég munkájának az eredménye. Vannak közöttük nagyok és kicsik, híresek és kevésbé ismertek, egyedül vagy céggel a hátuk mögött tevékenykednek. A közös bennük, hogy mindannyian a divatból élnek, vagy legalábbis megpróbálnak pénz keresni vele. A DivatMarketing hozzájuk szól. Hogy könnyebben szót értsenek, hogy egy nyelvet beszéljenek, hogy lássák, hogyan formálódik a divat, megismerjék és megértsék a folyamatokat és legfőképpen egymást, hogy eredményesebben működjenek.

A www.divatmarketing.com weboldalon megtalálhatóak a médiaajánlatok, aktuális szakkifejezéseket lehet keresni a Divatlexikonban és folyamatosan töltünk fel divat- és üzleti témájú cikkeket. A nyomtatott újságban való megjelenés után ide töltjük fel a férfi- és női ruházat, valamint cipő- és táskatrendeket.

A jövőben értesíteni fogunk minden új cikkről, amely a weboldalunkon megjelenik. Csak annyit kell tenned, hogy megadod a nevedet és az e-mail címedet, ahová értesítéseket küldhetünk.
Adataid nálunk teljes biztonságban lesznek, soha nem adjuk át őket harmadik félnek, és azokat csak arra használjuk, hogy tartsuk Veled a kapcsolatot, ameddig azt Te is akarod. Leveleinkről bármikor egyetlen kattintással leiratkozhatsz.


Hogyan szólíthatunk? *
e-mail címed: *
Teljes neved: *
Céged neve:

A DIVATMARKETING OLVASÓINAK VÉLEMÉNYE

Feliratkozottak véleményét kérdeztük (2016. április)

Minden lapszámot végigolvasok, az ebéd melletti olvasmányom. Informatív, remekül összeállított lap, sokat segít a trendelőrejelzés. Mindig találok számunkra releváns információt a rövidhírekben. A kollégákkal is elolvastatom a marketing javaslatokat, cikkeket. Nagyon színvonalas, mutatós, öröm kézhez kapni. Színvonalas tartalmilag és külsőleg is. Jó lenne azokról a vásárokról és tudósítás, beszámoló, fotó ahova Ti nem juttok el, hiszen mindenhol nem lehet jelen lenni. Remek, szeretem a német partnercikkek megjelentetését. Sokrétű és színes. Érdekes, szép kivitelezésű szaklap. Szeretem, hasznos, igényes kivitelű. Tömör, sokszínű. Színvonalas, jól adatálja a Textilwirtschsaftól átvett cikkeket. Nagyon jó. Nagyszerű szakmai lap, sok hasznos információval a szakmának. Jó lenne, ha több magyar vonatkozású téma is feltűnne a szaklapban (magyar kiállítások, rendezvények, továbbképzések, bemutatók, események). Színvonalas.Tartalmas. Egyedüli kiadvány Magyarországon a Ruházati Iparágról.

Széles merítés …

A DivatMarketing online felületeit intenzívebben használom, leggyakrabban a hírlevelet olvasom. Innen kattintok tovább a blogra, amelyet mindig nagy érdeklődéssel olvasok – mondja.
Stíluskommunikátorként sok érdekes információhoz jutok a DivatMarketing közvetítésével, sok újdonságot találok benne itthonról és külföldről. Pozitív, hogy a lap a divatvilág eseményeiről is tudósít.

A DivatMarketing konferencián nagyon megfogott, hogy fiatal tervezők is lehetőséget kaptak a bemutatkozásra. Szívesen olvasnék többet róluk is, különösen azért, mert a fast fashion üzletek kínálata igen megnehezíti a hazai tervezők érvényesülését.

Dancsecs Aurélia
stíluskommunikátor

Évek óta rendszeresen jár hozzánk a DivatMarketing …

“Cégünk a lakástextil nagykereskedők között meghatározó szereplő a piacon. Évek óta rendszeresen jár hozzánk a DivatMarketing, amely függetlenül attól, hogy elsősorban a ruházati szegmensben erős, a fontos lakástextiles hírekről éppoly korrekten számol be, mint más területekről. A folyóirat előnyének tartjuk, hogy a reklám nem veszi át a főszerepet a tartalmas írásoktól. Véleményünk szerint, ha a hazai lakástextil ágazat több energiát fordítana rá, sokkal jobban kihasználhatná a DivatMarketing nyújtotta lehetőségeket. Az új és a korábbi előfizetőknek is tartalmas időtöltést, jó ötleteket kívánunk a DivatMarketing olvasása közben!”

Kereszt Gábor
marketingmanager
Szintetika Kft

Tájékoztatást kapok a ruhaipar aktuális kérdéseiről …

“Tevékenységem több mint 20 éves textilruházati múltra tekint vissza, amelynek során külföldi és magyar tulajdonú cégeket vezettem. A PHARE-program jó lehetőséget nyújtott mind a társvállalatok megismerésére, mind a DivatMarketing szaklap által nyújtott segítség igénybevételére. Sok változást követően jelenleg német cipőgyártók prémiummárkáinak képviseletét látjuk el kizárólagos joggal. Ami azonban keveset változott, az a kötődés a DivatMarketinghez, ugyanis ma is előfizetői és munkatársaimmal együtt rendszeres olvasói vagyunk ennek a jól szerkesztett és tartalmas szakfolyóiratnak. Többek között azért is, mert bő tájékoztatást kapok a ruhaipar aktuális kérdéseiről, amelyhez a mai napig – nosztalgikus okok miatt is – erősen kötődöm.”

Csizmár Katalin
társtulajdonos és ügyvezető
Waritex Kft.