Előfizetés

A DIVATSZAKMÁRÓL A DIVATSZAKMÁNAK.

A mai felgyorsult világban az eredményes működés feltétele a tájékozottság. A szükséges anyagok megkeresése, összegyűjtése, lefordítása, adaptálása időt rabló feladat, a DivatMarketing ezt felvállalja. Megbízható hazai és nemzetközi piaci és divatinformációkat kínál olvasmányos és képileg is változatos formában. Jól tagoltan, termékcsoportok (női és férfi felsőruházat, kötöttáru, fehérnemű, fürdőruha, kiegészítők, gyermekruha, cipők, lakástextília, stb.) szerint közöljük a legújabb trendeket. A DivatMarketing a német TextilWirtschaft magyar licenckiadványa.

Ugrás egyenesen az előfizetéshez »

RENDELJE MEG ÖN IS A DIVATésMARKETING SZAKLAPOT!

A DivatésMarketing szaklapot úgy szerkesztjük, hogy gyártó és kereskedő egyaránt találjon benne hasznos információkat. A DivatésMarketing cikkeiből kiderül, melyik európai és hazai céggel mi történt, milyen újdonságokkal szolgálnak a vásárok, merre tart a szakma, mi lesz a divat.

KÜLDETÉSÜNK

Olvasóink tanúsíthatják, tapasztalják a lap fennállása, azaz 1995. óta, hogy egyetlen dolog nem változott nálunk, a divat szakmához való hozzáállásunk. Szívvel – lélekkel törekszünk a textil, divat- és cipőszakma vállalkozóinak munkáját megkönnyíteni. Üzleti és divat információink, cikkeink, az újság és mellékletei, a weboldalunk, a konferenciáink – alapvetően minden megmozdulásunk célja a szakma szereplőinek hasznára lenni!

Ha még nem tette meg, kérem, segítse Ön is a lap megmaradását, és fizessen elő az újságra (Egyéves előfizetés 7.500 Ft + 375 Ft áfa)

Amit nyújtunk: Divat- és üzleti információk – Szakmai kommunikáció – Szakmai tudás – Szórakozás

LEGYEN TÁJÉKOZOTT, MOTIVÁLT ÉS NAPRAKÉSZ EGÉSZ ÉVBEN!

Ugrás egyenesen az előfizetéshez »

Sokféle a divattal, a textiliparral kapcsolatos információt publikálunk, zömében rövid, olvasmányos és képileg is változatos formában. A mindennapi munka során hasznosítható trendelőrejelzéseket, cikkeket, híreket, vásári információkat összegyűjtve, áttekinthető módon rendszerezve tálaljuk. Világos koncepció – egyéves áttekinthető téma- és megjelenési terv.

HASZNOS INFORMÁCIÓK MINDEN SZÁMBAN

A gazdasági élet szereplőinek nap mint nap számtalan döntést kell hozniuk. Sokan tapasztalataikra támaszkodva, a tények pontos ismerete alapján, mások találomra döntenek. A döntések megalapozottságát a friss és megbízható információk adják, melyek a legkülönfélébb forrásból származhatnak: a hírekből, az egyes piaci szegmensek fejlődéséről szóló beszámolókból, interjúkból, cégbemutató anyagokból.

ÉVENTE HÁNYSZOR JELENIK MEG?

A DivatésMarketing évente hatszor jelenik meg.

A lap állandó rovatai:

 • Hírek – Itthonról, külföldről,
 • Üzleti élet: kereskedelem, ipar, szakvásárok, marketing,
 • Divat: divathírek, -trendek, újdonságok, hazai kínálat.
 • Különszámok: Divatlexikon, Nemzetközi vásárnaptár

Fontos, hogy a vállalkozó időben, gyorsan, pontosan és a lehető legtöbb információhoz jusson az általa forgalmazott termékekről, csak így tudja csökkenteni kockázatát és időben értékesíteni az áruját. A DivatésMarketing segít megkülönböztetni a lényegtelent a fontostól, egyfajta szűrőként működik. Olvasása jótékony módon megtöri a munkanapok pörgését, „leállok ugyan, de nem kapcsolok ki”, mondják sokan.

Mások munkahelyükön átfutják, de elolvasni inkább otthon szeretik az újságot, azt mondják, ahhoz, hogy feldolgozzák, értékeljék egy-egy lap tömény tartalmát, nyugodt körülményekre van szükségük. Sokan érzik úgy a lap olvasásakor, hogy jó társaságban vannak, akikkel közösek a gondjaik, örömeik.

A hazai szakmának készítjük az újságot, ám nemzetközi kitekintéssel. Licencpartnerünk Németország egyik legnagyobb kiadóvállalata, ebből adódóan hatalmas szerkesztőség dolgozik Frankfurtban, tudósítóik a világ számos országából küldik folyamatosan anyagaikat, amelyből bőségesen tudunk válogatni.

Célunk, hogy a gyorsan változó hazai piacon egy, a szakma teljes egészét átfogó szaklappal segítsük Olvasóink munkáját.

7 ÉRV, HOGY ÖN IS MEGRENDELJE A DIVATMARKETING SZAKLAPOT

 1. A DivatésMarketing igazodik a szakma felkészülési menetrendjéhez, idejekorán ismeri és publikálja a trendinformációkat
 2. A TextilWirtschafttal való együttműködés következtében egyedülálló információs háttérrel rendelkezik, elsőrangú nemzetközi kapcsolatrendszere révén sokoldalúan tájékoztat
 3.  Megjelenései igazodnak a hazai és a nemzetközi rendelési gyakorlathoz, a jelentős nemzetközi vásárokhoz
 4.  Megszólítja mindazokat, akik ebben a szakmában dolgoznak, a textil, lakástextil, ruházati és cipős szakma teljes kínálatával foglalkozik. Célzottan a szakmának szól, vezető, beosztott egyaránt talál benne olvasnivalót.
 5. A szakma attraktív kommunikációs eszköze, tartós értéket és magas olvasottságot képvisel
 6. Nemzetközi és hazai szakmai információkat ad, korszerű és modern képanyaggal rendelkezik
 7. Valódi segítséget ad olvasóinak, ötleteket ad az eredményesebb működéshez

AZ INFORMÁCIÓ HATALOM

A DivatMarketinget a kezdetek óta partneri együttműködés köti a dfv Mediengruppe Kiadóhoz, amely több mint 90 gazdasági tematikájú kiadványt készít és juttat el az egyes szakterületeken működő szakemberek asztalára.

Aki szakmai információkat olvas, annak számára kitágul és áttekinthetőbbé válik a piac. Olyan tényekről szerezhet tudomást, olyanokkal bővítheti ismereteit, amelyeket talán nem is tudatosan keresett egy adott pillanatban, de azok érdekesek, relevánsak, mi több, hasznosíthatóak lesznek számára.

AMI ÉRTÉKES, ANNAK ÁRA VAN. MENNYIBE KERÜL A DIVATMARKETING SZAKLAP?

A DivatMarketing Szaklap egyéves belföldi előfizetése 7500 Ft + 375 Ft ÁFA, azaz bruttó 7875 Ft

Külföldi előfizetésnél – a felmerülő plusz postaköltségek miatt – kérem keresse a Kiadót!

HOGYAN RENDELHETI MEG?

 • Megrendelése az e-mail elküldésével beérkezik hozzánk, ezt egy visszaigazoló e-mailben megerősítjük
 • Majd küldjük a számlát az előfizetésről.
 • Az összeg kiegyenlítése után előfizetőnkké válik, és az Ön számára is postázzuk az újságot.
 • Minden szám megjelenése előtt e-mailben értesítjük, hogy érdemes figyelni a postaládáját!

ELŐFIZETÉS MEGRENDELÉSE ITT:


Hogyan szólíthatjuk? *
Teljes neve: *
e-mail címe: *
Számlázási név:
(Ha Ön magánszemély vagy egyéni vállalkozó, ezt a sort nem kell kitöltenie.)
Számlázási cím: *
Postázási cím:
(Ha nem ugyanaz, mint a számlázási cím.)
Telefonszám:
Tevékenységi kör:
Termék:
 
 

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Megrendelését 8 napon belül következmények nélkül visszamondhatja írásban, az info [@] divatmarketing [.] com címre küldött e-mailben.

Copyright © 2017 divatmarketing.com. ©2017. DivatMédia Szakkiadó és Tanácsadó Kft. · 1506 Budapest, Pf. 116 · Tel./Fax: +36 23 23 952 998