Divat

Akárcsak a nagyok – Gyermekdivat 2017. nyár

Így fest a legfiatalabb korosztály divatja a 2017-es nyári szezon kezdetén 

Ami a felnőtteknél menő, az menő a kicsiknél is.   A szezonkezdet ezúttal is arról tanúskodott, hogy a lezser külső számít a legnyerőbbnek. E téren teljes az egyenjogúság, a dolog a fiúkra és a lányokra egyaránt igaz.

Dzseki

A pilótadzseki a gyermekdivatban is a szezon kötelező darabjai közé tartozik. A lányoknak kisebb hímzéssel, a fiúknak simán, díszítés nélkül készül. Egy a lényeg: hiteles és menő legyen, akárcsak a nagyoké.

Sabrina Fontanelli (Sauer, Bad Hersfeld): „A dzsekikben nagy lehetőségek rejlenek, a fiúknál és a lányoknál egyaránt. A legtöbben az olívazöld és a sötétkék modelleket keresik az s.Oliver Juniortól, a Jettétől, a Garciától és a Staccatótól. Jobban eladhatók az egyszerű kivitelű modellek, mint az emblémával, címkével díszített változatok. Ez utóbbiak inkább a lányokat vonzzák”.

Átfordítható flitterek

A néhány simító mozdulat árán új színeket eredményező flitteres pólók hónapok óta a gyermekdivat slágertermékei. A kereslet nem lankad, igaz, a kereskedőknek néha gondot jelent a beszerzés.

Ne maradj le a friss hírekről!

A linkre kattintva fel tudsz iratkozni (http://divatmarketing.com/feliratkozas/). Értesítést küldünk, ha új cikk kerül fel az oldalunkra!

Birgit Brandl (Begro, Marburg): „Az átfordítható flitterekkel gyártott pólók továbbra is vezetik az eladási listákat. Már tavasszal idejekorán gondoskodni kellett az ilyen termékek beszerzéséről. Legjobban a Review Kids ragadja meg a témát, de jól mennek a Staccato, a Blue Effect és az s.Oliver Red Label Junior modellek is. A téma tovább pörög: az Eisend Kids is ilyen flitteres ruhákat kínál, amelyek nagyon sikeresek. A Review Kids matt flitterekkel készített egy futballpólót, amely ahogy beérkezett, azonnal el is fogyott. Szerintem valami hasonló fog történni a már bejelentett szuperhős flash programmal is. A változtatható képet eredményező flitteres holmi őszig biztosan keresett lesz, de talán tovább is. Ezzel szemben az olyannyira népszerűnek kikiáltott címkék még mindig nem hozták meg a várt áttörést. A nagyobbak ugyanis gyerekesnek tartják az efféle díszítést, sokkal inkább kedvelik az egyszerűbb viseleteket.

Farmerdzseki

 

Visszatér egy klasszikus darab, amely már majdnem eltűnt a színről. A farmerdzseki iránt nagy a kereslet, főleg ruhával viselve. A kombináció ünnepi alkalomra és szabadidős programokra egyaránt remek.

Ruth Bachmann (Pieper, Saarlouis): „A ruhákkal szemben, amelyek régóta sikeresek, a farmerdzsekik az utóbbi két szezonban egyáltalán nem mentek. Most viszont újra topsellerek a lányoknál, akik szívesen kombinálják a farmerdzsekit ruhával. Nálunk jól fogynak a Name it, az s.Oliver Junior és a Creamie modellek, és a kilenc évnél fiatalabbaknak gyártott Esprit Kids termékek, főleg a klasszikus, farmerkék színben.”

Szalmakalap

 

Ezt aztán mindenki viselheti, fiú és lány, kicsi és nagy, a szalmakalap sok helyen slágerterméknek számít. Elsősorban a klasszikus, természetes színekben fogy jól, de előfordul indigókékben is. Az ünnepi viseletet kissé visszafogja, míg a lezser öltözéket felértékeli.

Antonius Schröer (Schröer Kids & Teens, Vechta/Cloppenburg): „Nagyon hiszünk a szalmakalapban – mind a fiúk, mind a lányok számára készülőkben. Az üzletláncok is felkapták a témát, pl. az Ernstings Family, amely nagyon sok szalmakalapot kínál. Előrendeléskor a Bartz modelljeit választottuk, 13 euróért adjuk el őket. A pótlólagos igényeket majd a nagykereskedelmi divatközpontokból elégítjük ki az azonnal vihető termékek közül. Arra számítok, hogy a szalmakalap iránti kereslet a szezon végéig jelentős marad”. 

(TextilWirtschaft)

Szóljon hozzá